Jak to s námi vypadá?

14.08.2009 20:22

Takže, jednou z novinek je, že znovu rozjíždím AJ verzi  stránek. K dispozici bude od září. (no, vám česko-slovensky mluvícím je to asi jedno, že? Tak nevim, proč vás tím zatěžuji )
Další, "smutnou" (ale ne pro mě ), novinkou je, že v neděli odjíždím na prázdniny k mé milované druhé rodině a tam se budu nabíjet energií a optimismem co to půjde, jinak to 1.9. nerozdýchám z toho plyne, že na těchto stránkách nenajdete až do 28.8. žááádnou novinku Vrátím se 28., doufám, že tou dobou už najdu fotky z tábora (Květooo!) a taky bude možná nějaká kulturní vložka z prázdnin (feňule sebou sice neberu, ale to neznamená, že nebudu obklopena psy). 29.8. jedeme pozdravit kamarády do Čebína a zaběhnout (nebo zajít?) poslední Čebínsko-boskovické závody (závod 22.8. vynecháme, protože nejsem doma...). Taaaakže, z toho plyne závodní aktualizace (pokusím se o fotky i videa) a 30.8. (den před koncem světa) si jedeme udělat radost na závody v našich oblíbených Hruškách. Též se pokusím vybojovat si fotky i video
Pro tuto chvíli se s vámi loučím, mějte se pěkně, kdo může, ať si užije poslední zbyteček prázdnin (nejlépe se svým chlupatým miláčkem, stejně jako já )